O nama

Vizija

Naša je misija pripremati vrhunske burgere i tako našim gostima uljepšati dan. Ne kaže se uzalud da ljubav i dobro raspoloženje idu kroz želudac. Naša je najveća misija da gost ode zadovoljan iz našeg restorana.  Želja nam je ostaviti iza sebe pozitivnu energiju za bolji svijet.

Primož Novak

NAJBOLJI LOKALNI SASTOJCI

100% certificirana prirodna govedina

Brinemo o nabavci sastojaka iz provjerenih izvora, bez hormona i antibiotika, dodanih pojačivača okusa i konzervansa. Povrće i ostale proizvode uglavnom nabavljamo s lokalnih poljoprivrednih gospodarstava (u vrijeme dozrijevanja) i od lokalnih proizvođača, koji razmišljaju poput nas. Uvijek se oslanjamo na naše lokalne dobavljače, jer tako skraćujemo vrijeme dostave i smanjujemo ispuštanje ugljičnog otiska. 

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Svaka dva mjeseca dodjeljujemo redovite donacije društvima, pojedincima ili organizacijama koje se prijave na naš donacijski program: Donirajmo lokalno.

Donirajmo lokalno

  • U Sloveniji projekt “Lokalno šteje” (Donirajmo lokalno) svojom je nazočnošću i pomoći podupro i predsjednik Republike Slovenije, gdin. Borut Pahor.

NAJBOLJI BURGER U LJUBLJANI

Ljubaznošću, odgovornošću i povezanošću s lokalnom zajednicom brinemo o kontinuiranom razvoju kulinarstva i naših proizvoda te usluge.

"Weeee are the champions..."

Veliki broj glasova koji nam je donio titulu  najbolji “Burger Spot” u Ljubljani 2016, 2017, 2018 in 2019 u časopisu In Your Pocket City Guide, čine nas ponosnima i potvrđuju da smo na pravom putu. Upravo su naš burger najboljim ljubljanskim burgerom proglasili i čitatelji uglednog slovenskog časopisa Dnevnik.